Ajuts menjadors curs 2023-2024

Bon dia,

En data 1 de juny de 2023 s’ha publicat al BOIB la Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 26 de maig de 2023 per la qual es convoquen ajuts individualitzats de menjador per a alumnes escolaritzats en centres docents no universitaris durant el curs escolar 2023-2024.

Us adjuntam calendari amb les dates i terminis del procediment, manual orientatiu per la introducció de les sol·licituds en el GestIB i un document amb altres aspectes a tenir en compte de la convocatòria.

També us adjuntam un manual dirigit a les famílies amb la finalitat de resoldre els dubtes més habituals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>