ALUMNAT DE PRÀCTIQUES

Aquesta setmana ha començat l’alumnat de pràctiques de primària de la UIB i de psicopedagogia de la UOC. Estaran realitzant les pràctiques en el nostre centre durant el primer trimestre. Elles dues són na Joana Maria Mendoza i na Catalina Maria Nadal i ell és… Llegeix més»

Claustre 2023-24

Us volem presentar el gran equip humà que forma el nostre claustre 2023-24.

Ja ho tenim tot a punt per a demà!!! Tenim moltes ganes de rebre els nins i nines durant aquest dia tan especial.

Reunions famílies principi de curs

Estimades famílies,

Ens complau informar que el nostre claustre està de tornada i treballant per preparar un emocionant nou curs escolar.

Sabem que la preparació d’un nou any escolar és un procés important, i volem assegurar-nos que tot estigui llest per rebre els vostres infants amb els… Llegeix més»

Llistat Provisional del procés d’admissió

Avui s’ha publicat el llistat provisional del procés d’Admissió d’Escolarització per al curs 2023-2024. Les famílies també podran consultar el resultat del llistat de puntuació provisional a la web de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, al següent enllaç:  Resultat de procés.

Us recordem que el període de reclamacions és de dia 7 a dia 9 de juny i que aquestes han de quedar resoltes dia 10 de juny.

Ajuts menjadors curs 2023-2024

Bon dia,

En data 1 de juny de 2023 s’ha publicat al BOIB la Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 26 de maig de 2023 per la qual es convoquen ajuts individualitzats de menjador per a alumnes escolaritzats en centres docents no universitaris durant el curs escolar 2023-2024.

Us adjuntam calendari amb les dates i terminis del procediment, manual orientatiu per la introducció de les sol·licituds en el GestIB i un document amb altres aspectes a tenir en compte de la convocatòria.

També us adjuntam un manual dirigit a les famílies amb la finalitat de resoldre els dubtes més habituals.

LITOGRAFIA

Avui l’alumnat de 2n ha visitat i treballat amb el monòlit litogràfic del nostre poble, creació de l’artista Adolf Gil. Us animen que vosaltres mateixos els visiteu i faceu la vostra pròpia creació.

EDUCACIÓ FÍSICA AL CARRER

El passat 26 i 27 d’abril vam anar a la plaça Comte d’Empúries a fer Educació Física, els alumnes de 1r a 6è de Primària van gaudir molt de tots els jocs populars que van practicar.

Aquí teniu les fotos de la diada.

SETE BENAVIDES

El passat 15 i 16 de març, els alumnes de 6è van tenir la visita d’en Sete Benavides. És la primera vegada que un piragüísta d’èlit visita la nostra escola.Els alumnes van poder gaudir de l’experiència viscuda d’un esportista olímpic mallorquí, li van fer moltes preguntes i van poder tenir en les seves mans les medalles que va guanyar al Mundial i a les Olimpíades del 2012 a Londres.

Nou projecte de centre

Benvolgudes famílies,

El nostre centre està engrescat amb un nou projecte. En Miquel Llabrés (mestre de suport de 2n ) ens ha duit una incubadora a la nostra escola. La trobareu al Hall. Hi estau convidats a entrar i visitar-la.

Hi ha ous de gallina i d’ànnera.… Llegeix més»

NOU LOGO DE L’ESCOLA

Un dels projectes que s’ha dut a terme des del centre ha estat la creació d’un nou logo per l’escola. Tots els infants han presentat diverses propostes que han estat exposades al hall de l’entrada.

L’objectiu com a centre era que l’escola i el municipi quedés… Llegeix més»

CONCERT DE NADAL

Benvolgudes famílies,

Us volem convidar al concert de Nadal que tendrà lloc el pròxim dimecres 21 de desembre. Podeu consultar els horaris adjunts.

En acabar el concert l’alumnat de 6è vendrà xocolata i coca per a les famílies que vulguin col·laborar per el viatge d’estudis.

Vos hi… Llegeix més»

25N

Des del CEIP Guillem Ballester i Cerdó ens sumam al 25N Dia Internacional per eliminar qualsevol tipus de Violència contra les dones.

FESTA DE LES VERGES

Com ja és tradició l’APIMA del centre ha organitzat una bunyolada per celebrar la festa de les verges. Així, durant el matí l’alumnat les ha pogut tastar!!

Comença l’escola

És un plaer donar-vos la benvinguda als qui vos incorporau de nou a l’escola: infants, famílies i professorat; i retrobar-nos amb els més coneguts. Ja esteim fent feina per preparar el nou curs, per això us volem convidar a assistir a les reunions familiars que es duran a terma la pròxima setmana.

Llistat Provisional del Procés d’Admissió

Avui s’ha publicat el llistat provisional del procés d’Admissió d’Escolarització per al curs 2022-2023. Les famílies també podran consultar el resultat del llistat de puntuació provisional a la web de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, al següent link:  Resultat de procés.

Us recordem que el període de reclamacions es de dia 8 a dia 10 de juny i que aquestes han de quedar resoltes dia 13 de juny.

Procés Escolarització 22-23

Durant el mes de maig comença el procés d’admissió d’escolarització per al curs 2022-2023.

Aquest procediment és ÚNICAMENT per sol·licitar places per als infants nascuts el 2019 que volen ser escolaritzats a 4t d’Educació Infantil (3 anys) i per aquell alumnat que ja està matriculat a una altra escola i vol canviar de centre.

Vos adjuntam el calendari del procés .

Més informació a la pàgina web d’escolarització de la Conselleria d’Educació i Formació Professional: https://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806_1/

Procés escolarització

Benvolgudes famílies,

Per al procés d’admissió d’escolarització al centre (per als alumnes nascuts el 2019 o aquells que volen canviar de centre) enguany la normativa estableix que per obtenir els punts d’ubicació del domicili familiar es necessitarà aportar els empadronaments històrics de l’infant i d’un dels tutors legals.

Podeu consultar la normativa a la pàgina web d’escolarització de la Conselleria d’Educació: https://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806_1/

Programa escolar de consum de fruites i hortalisses.

Estimades famílies, aquest curs ens hem tornat a adherir al Programa Escolar de fruita i hortalisses que ens ofereixen des del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació. És una campanya finançada per la Unió Europea i per Espanya en la que ens proporcionen fruita i llet per als infants.

A partir del pròxim dilluns dia 11 d’abril es començarà des de Fruita Bona Hortofruticola a repartir fruita i /o suc per berenar. Us adjuntam els dies de lliurament de la fruita:
1r dia de lliurament:  11/04/2022

2n dia de lliurament: 25/04/2022

3r dia de lliurament:  02/05/2022

4t dia de lliurament:  09/05/2022

5è dia de lliurament:  16/05/2022

6è dia de lliurament:  23/05/2022

7è dia de lliuramnet  30/05/2022

8è dia de lliurament 06/06/2022

9è dia de lliurament 13/06/2022 


Enviaran 4 dilluns suc i 5 dilluns fruita (maduixa, pera, albercoc i poma).

* No sabem exactament quin dia duran fruita i/o suc.

AJUTS MENJADOR CURS 2021-22

Benvolgudes famílies,

Ja ha sortit la Resolució per sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2021/2022.

Podeu passar pel centre a recollir l’imprès de sol·licitud o podeu descarregar-ho a la nostra pàgina web.

Només cal una sol·licitud per família.

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

  • Còpia del DNI de tots els membres de la unitat familiar (majors de 16 anys).
  • Certificat de convivència.
  • Còpia del llibre… Llegeix més»